Karstulan Kiva esittää

Suojan Elokuvat

Ladataan sivua
Valikko

Oma maa

K-7/4 1 t 48 min Kotimainen, draama
Näytökset torstaina 20.9.2018. alkaen.
Ohjaaja: Markku Pölönen
Pääosissa: Oona Airola, Konsta Laakso, Antti Virmavirta, Marjaana Maijala, Hannu-Pekka Björkman, Marja Packalén, Mika Nuojua, Sanna-Kaisa Palo


VIIMEISET NÄYTÖKSET MYYNNISSÄ!

***** Pölönen on mestari tarinan kerronnassa ja elokuva soljuu katsojan silmissä kuin tanssi. Filminurkka
***** Ihana elokuva, yhtä aikaa syvältä kouraisevan dramaattinen, mutta myös lempeän humoristinen, tavalla, jonka vain taitavimmat elokuvan tekijät osaavat. Sellaiset kuin Markku Pölönen. Forssan lehti
**** Laakso ja Airola ovat rakkaudessaan niin vakuuttavia, ettei sitäkään ole aikoihin nähty. Ei sitten Ansa Ikosen ja Tauno Palon päivien. HS Metro.

Suomalaista sielunmaisemaa koskettavasti kuvaava ohjaaja Markku Pölönen tekee odotetun paluun valkokankaalle, kun hänen ohjaamansa elokuva Oma Maa nähdään elokuvateattereissa 26.10. alkaen.

Oma maa kertoo ajanjaksosta sodan päättymisestä vuonna 1945 olympiavuoteen 1952. Turvattua elämää elänyt Anni rakastuu jatkosodassa haavoittuneeseen Veikkoon. Anni jättää kaiken taakseen ja lähtee uudisasukkaaksi Pohjois-Karjalan umpimetsään raivaamaan asutustilaa eli niin sanottua kylmää tilaa. Ruusuisen alun jälkeen kohtalo iskee Annin unelmat pirstaleiksi ja rakkaus Veikkoon joutuu koetukselle.

Elokuvan pääparina nähdään Oona Airola (Hymyilevä mies) ja Konsta Laakso.

Lisää tietoa:
Internet Movie Database (englanniksi)
Wikipedia (suomeksi)
Wikipedia (englanniksi)
Rotten Tomatoes (leffa-arvosteluja, englanniksi)