Karstulan Kiva esittää

Suojan Elokuvat

Ladataan sivua
Valikko

Omat liput

--
Ajankohtaisia
paikkavarauksia:
--
Sähköisiä
vapaalippuja:
--
Sähköisiä
kombolippuja:
Et ole kirjautunut sisään.
Käyttäjätili tarvitaan tarjouslippujen ostamiseen, lippujen maksamiseen Smartum- ja Tyky-seteleillä sekä ostettujen lippujen peruuttamiseen netissä. Lisäksi voit liittää tilille lahjalippuja, jolloin paikkalippujen ostaminen netistä on todella nopeaa.
Lahjaliput toimivat numerosarjoilla ja niitä voi käyttää paikkalippujen maksamiseen netissä sekä kassalla. Lahjaliput voi tulostaa lahjaksi tai antaa sähköisenä lahjalippuna. Jos luot käyttäjätilin, voit myös ostaa kätevästi lippupaketin suoraan käyttäjätilille. Lippupaketin lipuista saa paljousalennusta!
Lippupaketin tai vapaalipun koodi:

Kirjaudu sisään lunastaaksesi lahjalippuja ja vapaalippuja käyttäjätilille. Lunastaessa lahjalippujen koodit sidotaan käyttäjätiliin ja niitä voi käyttää kätevästi paikkalippujen maksamiseen. Lunastamisen jälkeen liput voi koodeineen hävittää, koska niitä ei voi lunastaa muille tilileille.

Ajankohtaiset lippuostot

Kaikki tulevien näytösten lippuostot. Voit avata kuitin linkin tai QR-koodin kännykkääsi, jolloin saat kätevän sähköisen sisäänpääsylipun näytökseen. Tietokoneella voit avata saman sisäänpääsylipun ja tulostaa sen. Pääset sisään näytökseen myös pelkällä kolmekirjaimisella sisäänpääsykoodilla.

Kirjaudu sisään nähdäksesi ajankohtaiset lippuostot.

Lunastetut sähköiset vapaaliput ja komboliput

Käyttäjätilille sidotut sähköiset vapaaliput ja komboliput. Näitä lippuja voi käyttää kätevästi paikkalippujen maksamiseen netissä. Ostetut (lunastamattomat) lahjaliput ja komboliput löydät alla olevien kuittien tiedoista.

Kirjaudu sisään lunastaaksesi sähköisiä vapaalippuja ja kombolippuja käyttäjätilillesi.
Lahjaliput voi kuitenkin ostaa netistä, tulostaa, ja käyttää kassalla ilman käyttäjätiliä!

Aiemmat ostot

Lista kaikista aiemmista käyttäjätilille sidotuista ostoista. Napsauta ostoaikaa nähdäksesi kuitin kokonaisuudessaan. Voit ladata ostettujen lahja- ja kombolahjalippujen PDF-tiedoston tulostusta varten kuitin kautta.

Kirjaudu sisään nähdäksesi lippuhistorian.

Tietosuoja ja evästeet

Kaikki tallentamamme tieto sinusta on esillä tällä sivulla. Käytämme evästeitä ainoastaan sisäänkirjautumisen ja kauppatapahtuman mahdollistamiseksi. Google Analytics kerää kävijätietoa, mutta emme yksilöi ja seuraa sivuston käyttäjiä.