Karstulan Kiva esittää

Suojan Elokuvat

Ladataan sivua
Valikko

Päivät kuin unta

2 t 0 min Kotimainen, draama
Näytökset perjantaina 30.8.2024. alkaen.
Ohjaaja: Mika Kiiskinen
Pääosissa: Risto Tuorila, Mari Perankoski, Elmeri Töyry, Tino Nummela, Eetu Nevala, Juho Piispanen, Joonas Pietilä, Martta Entonen, Ansa Timonen, Raimo Karppinen

Arkipäivän huumorilla höystetty hyväntuulinen, mutta koskettava tarina ikuisesta ystävyydestä, salaisuuksista ja elämänkokoisista ihmissuhteista, tempaa mukaansa nykyajasta 70-luvulle ja takaisin.

Esko on jo kasikymppinen kuuluisa kirjailija, jolla on ollut tiivis ystäväpiiri nuoresta asti. Ainoastaan Heikki on kavereista enää jäljellä ja perinteisten pikkujoulujen jälkeen Esko päättääkin yllättäen kirjoittaa seuraavan kirjansa nuoruutensa kesän vuoden -74 tapahtumista, joiden piti pysyä salaisuutena kuolemaan asti. Keski-ikäinen tytär Sanni, epäilee isällään muistisairautta, eikä tiedä onko tarina totta vai keksittyä, kunnes palaset alkavat loksahtaa kohdilleen.

Tuona 70-luvun kesänä reilu parikymppinen Esko lähti kolmen kaverinsa kanssa etsimään pappansa jättämää perintöä tietämättä, mitä he periltä löytävät. Määränpäässä keskellä korpea, pojat tapaavat yllättäen toisen retkiporukan. Ilmassa on ihastusta ja vähän mustasukkaisuuttakin. Rento reissu ja kesän vietto saa uuden käänteen, kun perintö löytyy, salaisuuksia paljastuu ja lopulta ahneus sotkee ystävät heidän tahtomattaan asiaan, joka muuttaa jokaisen loppuelämän.

Kultaakin kalliimpi ystävyys ja uusi yhteinen salaisuus sitoi porukan iäksi ja he päättivät kääntää tapahtuneen hyväksi. Nyt on Sannin vuoro jatkaa perintöä.

Lisää tietoa:
Internet Movie Database (englanniksi)
Wikipedia (suomeksi)
Wikipedia (englanniksi)
Rotten Tomatoes (leffa-arvosteluja, englanniksi)